Meer dan gevoelig! Levensdoel

Het thema van de maand maart van het HSP Cafe Deventer is ‘Levensdoel’.

Levensdoel, levens/zielsmissie, ziels-opdracht: de reden dat je bent geboren, weer naar aarde bent gekomen, dat waar je naar toe werkt gaande weg je leven (doel), dat waar je blij, gelukkig van word als je ermee bezig bent. Dat waar je van groeit als je de weg er naar toe volgt.

Zo ben ik weer, heel veel gebeurt, weer wat meer tijd en inspiratie. πŸ˜€

Nog steeds ontzettend aan het transformeren en vooruit geduwd aan het worden voelt het. Merk wel dat ik mij helemaal vegan voel en dat ik ook andere dingen aangaande een betere wereld (natuur) en empathie (vooral voor dieren) steeds belangrijker ga vinden. Ik ga steeds steviger in mezelf staan waardoor ik mij minder snel persoonlijk aangesproken voel en dus weinig behoefte heb mensen te corrigeren als ze iets tegen mij zeggen of van mij vinden. HEERLIJK! πŸ˜‰

Enfin zielsmissie is wel mijn woord geloof ik πŸ˜‰ en daar wil ik het over hebben deze maand (waarschijnlijk ook wel langer hahaha). Ik werd voortgestuwd in 2018 daar heb ik al wat over verteld en dat ging het laatste half jaar van 2018 ook zo. Eerst vegetarisch (januari) en daarna Plant based (juni) gaan eten. Het hele jaar waren er tekens dat ik met de winkel moest gaan stoppen en in november daalde dat gevoel in, en ben ik het stukje bij beetje naar buiten gaan brengen en kreeg ik er vrede mee. πŸ™‚ Overname leek mij leuk, zodat de winkel bleef voor de community en dat ik schuldenvrij weg zou komen. Ik ben erop gaan mediteren en heb mijzelf er zoveel mogelijk buiten gehouden (laten gebeuren wat er moet gebeuren zonder mening, oordeel of controle te willen) wat ik ook nog moeilijk vind merk ik. In mijn beleving nu kom ik bij mijn zielsmissie uit als ik het “universum” z’n/ haar werk laat doen zonder er tussen te gaan zitten met mijn hoofd. En 16 januari kreeg ik het gevoel dat ik het officieel moest maken. Dit heb ik gedaan met een bericht op Social Media dat ik per 1 maart zou stoppen met de winkel en dat hij er ter overname beschikbaar is. Dus gister was mijn laatste dag πŸ˜‰ Er is heel veel gebeurt, heel veel reacties, veel mensen die de winkel wel over wilde nemen, en de mensen (waarvan ik dacht dat ze) dicht bij mij stonden goed leren kennen. πŸ˜‰ oftewel mensen armer en bijzondere mensen rijker geworden totaal niet verwacht of voorspelbaar hahaha en nee ik weet nog niet wat ik nu ga doen, en nee de winkel word (tot nu toe) niet overgenomen.Β  Ik heb er vrede mee. Ik voel ook heel sterk dat ik op de goede weg ben, dat mijn missie steeds duidelijker zal worden en dat het zo goed gaat (gaat zoals de bedoeling) ook heb ik het gevoel dat ik mijn missie niet alleen ga vervullen maar met mijn (toekomstige) partner. Heel spannend allemaal, blijft ook nieuw voor mij (en mijn omgeving hahaha)om het zo te laten zijn en te zien en voelen wat ik nu mag doen/ ondernemen.

(i) Wish me luck en misschien wel tot volgende maand πŸ˜€

 

Liefs Melanie

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s