Meer dan gevoelig! Seizoens veranderingen

Het thema van het HSP Cafe Deventer van de maand oktober is ‘Seizoenen/ Seizoensveranderingen’.

Zoals jullie weten schrijf ik meestal over wat er op dit moment bij mij speelt en/of wat ik mee maak om bij aan te haken als thema van de maand. Nu had ik een vervolg kunnen schrijven op mijn laatste blog ‘Levensdoel’ want dat speelt natuurlijk altijd, er gebeurt nog steeds heel veel bij mij maar vooral van binnen en niet heel duidelijk aan de buitenkant (voor mijn omgeving dan, ik ben heel anders dan aan het begin van het jaar voor mijzelf πŸ˜‰ ) Dus hier kom ik op een later tijdstip op terug als de buitenwereld gaat aansluiten bij wat ik al weet en al voel van binnen.

Maar er speelt bij mij nog meer zo aan het einde van de augustus en door naar september. Een seizoens verandering πŸ™‚

Alle gevoeligen kennen dat voor zover ik ze heb gesproken πŸ˜‰ voor iedereen is het gevoel erbij anders, want mensen houden van verschillende seizoenen. (volgens mij ligt dat voornamelijk aan het feit in welk seizoen je geboren bent, dat valt mij op) Ik ben een lente kind (geboren in april) Ik hou super veel van de lente als de zon meer gaat schijnen en langzaam alles tot bloei komt en super groen word ❀ weer meer buiten zijn, minder kleren aan s’avonds langer licht.

Enfin sinds een maand ofzo heb ik dus dat het voor mijn gevoel ineens donker is om 7 uur s’avonds, ineens kouder en minder zon. Ik vind het vreselijk ga zoveel mogelijk naar buiten en buiten zitten om het zomergevoel nog even vast te houden. Helaas moet ik dan weer meer kleren aan, sokken en schoenen 😦 . Ik heb elk jaar dat ik het super naar vind als straks naar de winter toe de blaadjes zijn gevallen en alles zo grauw en grijs is een hele periode. Er zijn ook van die periodes totdat het weer lente word dat er dagen lang geen zon te zien is. Niet mijn jaargetijden hahaha Maar ik hoor ook mensen die zeggen oh fijn lekker knus op de bank, gezellig met de familie, kaarsjes aan (die heb ik overigens het hele jaar branden in de avond πŸ˜€ ) Zo heeft een ieder zijn voorkeur.

Ik ben benieuwd hoe jij dit ervaart, laat het mij weten πŸ™‚

Liefs Melanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s